Home.

A Different View

Een andere visie op hulpverlening

A Different View is er voor organisaties die hun aanpak willen aanscherpen en verdiepen en het liefst willen werken vanuit een positieve insteek met de cliënten. Met deze nieuwe kijk maakt uw organisatie echt het verschil en biedt u uw medewerkers meer handelingsbekwaamheid waardoor ze meer (zelf)vertrouwen en motivatie ervaren.

Klinkt dat als uw organisatie? Dan ga ik graag de samenwerking aan.

Harmen Boeve

Ik ben Harmen. Trainer en spreker op symposia jeugdzorg en complexe scheidingen. Verder ben ik projectleider, kwartiermaker en adviseur voor organisaties en gemeenten in het sociaal domein. Al ruim 10 jaar houd ik me bezig met complexe scheidingen en contactverlies, zowel op uitvoerend als strategisch niveau. Wat mij nog altijd drijft is de vraag: hoe kunnen we deze ouders en kinderen nog beter helpen?

Als gezinsvoogd en scheidingshulpverlener specialiseerde ik me in complexe casussen. Scheidingen met een problematische omgangsdynamiek, contactverlies en huiselijk geweld. Vanuit die expertise groeide ik door naar een rol als adviseur en projectleider. Ik ontwikkelde een triagemodel om achterliggende thematiek in een conflictscheiding beter in kaart te brengen, en leerde collega’s hiermee werken – met resultaat.

Inmiddels train ik andere professionals in traumasensitief werken, waarbij we ouders helpen hun verdriet te hanteren in plaats van het conflict. Mijn trainingen gaan over verbindend en de-escalerend communiceren, over meervoudige betrokkenheid, over hoe u uzelf uit het conflict haalt. Met als doel: ouders en kinderen helpen die te maken hebben met een complexe scheiding en zorgen dat professionals hierin goed toegerust zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Waar ik kom, zet ik mensen in beweging. Ik laat ze nadenken en leren.

Bent u benieuwd of ik u of uw organisatie ook in beweging kan zetten? En hoe
we dat kunnen aanpakken?

© 2024 ADVhb. Alle rechten voorbehouden. 

Inschrijving open Training Specialist Complexe Scheidingen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Inschrijving open Training Specialist Complexe Scheidingen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Aanvraag

Open training Specialist Complexe Scheiding

Open training Specialist Complexe Scheiding

Aanvraag

Training Complexe Scheiding.